Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

20 Şubat haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınızda alacağınız yeni kararları, yeni bir yaşam tarzını müjdelemekte. Aynı zamanda kendi burcunuza geçiş yapan Venüs’ün etkisi ışıltınızı arttırırken ikili ilişkileriniz ve finansal konularla ilgili size yeni fırsatları da beraberinde getirecek. Venüs’ün etkisi hayatınızda yepyeni bir dönemi beraberinde getirecek. Ancak bu dönem sizin açınızdan sürprizleri de beraberinde getirmekte. Sürpriz karşılaşmalar, sürpriz aşklar kapınızda. Finansal açıdan aldığınız kararlar doğrultusunda yeni bir sürecin peşindesiniz. Mümkün mertebe biraz daha masraflarınızı kısarak tasarrufa gitmenizi öneririm. Aynı zamanda sinirlerinizin gergin olduğu bir dönem ve bu immünite sisteminizi de etkiliyor. Dolayısıyla daha sakin ve kaygıları geride bırakıp olumlu düşünmenizi ve moralinizi yüksek tutmanızı öneririm.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınızda sosyal çevrenizden alacağınız yeni destekleri müjdelemekte. Grup çalışmalarına açık olabilirsiniz. Ayrıca eski çalışmaları bitirip yenilerine başlamanız da mümkün. Bu bağlamda yepyeni bir dönem önünüzde açılıyor. Aynı zamanda Venüs’ün Koç burcuna geçişi ile birlikte bu hafta enerjiniz yükselecek, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sağlık açısından olumlu bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Aşk konusunda şanslı ve havadar bir döneme giriyorsunuz. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa uzun zamandan beri sizinle iletişim içerisinde girmek isteyen bir kişi olabilir. Aile ziyaretleri ve sorumluluklar bu dönemde olası. Para harcamalarınızı daha kontrollü bir şekilde gerçekleştirmeniz gerekiyor. Maalesef şu anda gelirlerimizdeki azalma belki primler düştü, bu ay belki de maaşınızı biraz geç alacaksınız. Dolayısıyla harcamalarınızı kısıtlı bir şekilde yaparsanız bu dönemi daha rahat atlatırsınız. Sağlık açısından baktığımızda, mental açıdan kendinizi daha iyi hissettiğiniz olumlu anlamda enerjinizin yükseldiği bir sürecin içerisindesiniz. Yapacağınız meditasyon, kişisel gelişim çalışmaları enerjinizi oldukça yükseltecektir.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

20 Şubat haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi kariyerinizde size yepyeni başlangıçlar sunmakta. Belki bir bitiş yaparak farklı bir sektöre adım atabilirsiniz. Ayrıca toplum içerisindeki statukonuzun da değişmesi söz konusu. Yakın zamanda bir evlilik kararı, nişanlılık teklifi almanız mümkün. Finansal açıdan yeni fırsatların ayağınıza geldiği bir dönem. Özellikle kariyerinizle ilgili yeni bir sayfa açmanız olası. Ek gelir elde edebilecek uğraşlarınız ön plana çıkabilir. Dolayısıyla yeni bir dönem sizi beklemekte. Sağlık açısından bakarsak gergin olduğunuz, kendinizi iyi hissetmediğiniz bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Mümkün mertebe sakinleşecek ve iç huzurunuzu artıracak çalışmalar yaparsanız daha iyi olacaktır.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi kariyerinizle ilgili önemli bir gelişmeyi müjdeliyor. Yeni yapacağınız bir eğitim ya da sosyal medyadaki bir gelişme kariyerinizi olumlu anlamda yüceltecektir.  Venüs’ün ışıltısıyla kariyer anlamında dolu dizgin ilerleyeceğiniz bir dönemin arifesindesiniz. Farkındalıklı olup doğru bir şekilde aksiyon alma zamanları. Girdiğiniz ortamlar, iş görüşmeleriniz ve bulunduğunuz alanlarda kalbiniz boşsa yeni bir insanla tanışmanız söz konusu. Eğer bir ilişkiniz varsa bu dönem iletişiminizde bir yoğunluk olası. Ayrıca ileriye yönelik kararlar almanız da mümkün. Finansal açıdan yeni başlangıçlar yapmak adına yeni işlere yöneleceksiniz. Ek gelir kaynakları ile gelirlerinizde artış söz konusu. Kendinizi yeni baştan yaratacağınız bir sürecin içerisindesiniz. Günlük rutininizi ve yaşam tarzınızı en baştan değiştirerek düzenlemek sizin elinizde. İsterseniz yapabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi özellikle uzun zamandan beri sıkıntısını duyduğunuz bir rahatsızlığınız ve finansal borçlarınzla ilgili konuları yoluna koyacak. Bu da tamamen sizi feraha çıkaracak. Koç Burcunda gerçekleşen Venüs transiti ile birlikte sosyal medya ve yurt dışı konuları, elde edeceğiniz iş fırsatlarından alacağınız güzel sonuçlar enerjinizi yükseltecektir. Ayrıca yapmış olduğunuz yatırımlardan kaynaklı olumlu geri dönüşler alacağınız bir dönemin içerisindesiniz. Yeni yatırımlar ya da bir miras konusu ile finansal açıdan rahat etmeniz söz konusu. Sağlık açısından bakarsak henüz tam iyi olduğunuz bir dönemde değilsiniz. Bu sebeple sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Check-up ve rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin lütfen.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

20 Şubat haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınızda yeni başlangıçları, özellikle ikili ilişkilerinizde yapacağınız evlilik tekliflerini ve yeni iş ortaklıklarını müjdeliyor. Olumlu anlamda güzel bir  dönem sizin için başlamakta. Koç burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi ile ortak gelirlerinizden güzel kazanç elde etmeniz mümkün. Aşkta ise mutlu zamanlar, enerjinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerinizde hem zihinsel hem de bedensel açıdan uyumunuz bu dönem yüksek. Dolayısıyla bu zamanları en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim. Finansal açıdan ortak gelirlerden kazançlar elde edebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaların meyvesini toplayacaksınız. Sağlık açısından bakarsak üst solunum yolları riskli. Vitaminler ile enerjinizi yükseltmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi sizi yepyeni bir süreçle tanıştıracak. Küllerinizden yeniden doğma zamanları. Yeni bir bakış açısı ve günlük program ile güzel sonuçlar alacaksınız. Venüs’ün Koç burcuna geçişi ile ışıltınız artacak. Kariyerinizde ve ilişkilerde şanslı zamanlar. Uzun dönemli bir ilişkiniz varsa gelecek 15 gün içerisinde sürpriz tekliflere hazır olun derim. İş birliklerinizden kazanç elde edeceğiniz ve bu kazancın sizi daha iyi yerlere getireceği bir dönem. Yeni bakış açınızla sağlığınız konusunda da büyük adımlar atabilirsiniz. Yeni bir yaşam biçimi, beslenme tarzı ile yanlış alışkanlıklarınızı terk edebilirsiniz. Bu da sizin için oldukça güzel bir adım olacaktır.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi ile hayatınızda aşk, hobiler ve çocuklarla ilgili olumlu başlangıçları deneyimleyebilirsiniz. Venüs’ün Koç burcuna geçişi ile aile teması ön plana çıkıyor. Ailenizden güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca ev konusunda taşınma ya da dekorasyon gibi düşünceler de bu dönem mümkün. Aşktan yana yeni başlangıçların müjdelendiği bir süreç. Kalıcı beraberliklere adım atacaksınız. Finansal açıdan ise bir değişim ve dönüşüm arifesindesiniz. İş değiştirmeniz ya da artı gelirler elde edeceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Sinirlerinizin gergin olduğu bir dönem.  Dolayısıyla iletişimdeyken konuşmadan önce iki kere düşünmenizi öneririm. mümkün mertebe konuşmalarınıza dikkat ederseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

20 Şubat haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile bireysel ve yuva teması ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Taşınma, yeni bir eve geçme, miras konuları ve aile büyüklerinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalmanız mümkün. Venüs’ün Koç Burcuna geçişi aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler deneyimleyeceğiniz bir hafta. Sağlıkla ilgili ise üst solunum yollarına dikkat etmelisiniz. Vitamin alarak vücudunuzu desteklemenizde fayda var.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi sürpriz başlangıçları müjdelemekte. İş teklifi alabilirsiniz ya da sürpriz bir yolculuk yapabilirsiniz. Koç burcuna geçiş yapan Venüs hayatınızda aile ve yuva temasını ön plana çıkaracak. Miras konuları ve ikili ilişkilerinizde ilgili sürpriz gelişmeler olası. Sağlık açısından gergin olan sinirlerinizi yatıştırmak adına açık havada gezip meditasyon yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

20 Şubat haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile finansal anlamda kazanç sağlayacağınız yeni bir dönem müjdelemekte. Sürpriz paralar cebinize girebilir, hazır olun. Koç burcuna geçiş yapan Venüs yakın çevrenizden alacağınız maddi ve manevi destekleri müjdeliyor. Kalbi boş olanlar aşktan yana sevinebilir. Sağlık açısından bakarsak mide hassasiyetine bu dönem dikkat etmelisiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar, 

Kendi burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile yeni başlangıçlara hazırlıklı olun. İş hayatınızda ya da özel hayatınızda bazı bitişler yaşanması söz konusu. Koç burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi finansal açıdan ayağınıza gelen yeni fırsatları değerlendirmenize olanak sağlayacak. Aynı zamanda bu süreçte enerjiniz de olumlu anlamda yükselecek. İmmünite sisteminize bu dönem önem vermelisiniz. Eklem ağrıları, mide sorunları canınızı sıkabilir, önlem almakta fayda var.