Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Başkan adayı Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve teşkilat yöneticilerinden oluşan heyet, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Savran; 'Nevşehir'de gerçekleştirmek  istedikleri projeleri anlattı ve Nevşehir Ticaret Borsası’nın taleplerini ve önerilerini dinledi.

Yerel seçim öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Savran; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden kadim şehrimiz Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Geride bıraktığımız görev sürecimizde ortak akıl ve istişare düsturu ile şekillendirdiğimiz yönetim anlayışımızı, yeni hizmet döneminde de büyük bir hassasiyetle sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla birlikte katılımcı Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi birlikte yönetiyoruz ve yönetmeye de devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla orta akıl ve istişare halinde şehrimize nice güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yıllık işletme cetveli için yarın son gün Yıllık işletme cetveli için yarın son gün

Salaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımıza ve ekibine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin hem ilimize hem de sizlere hayırlı olmasını diliyorum. İlimize yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Editör: Mehmet Günay