Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, henüz mazbatasını almadığını ve beklemede olduğunu belirtti.

Ürgüp Belediyesi ismine TC ibaresini ekledi Ürgüp Belediyesi ismine TC ibaresini ekledi

Paylaşımında “Ürgüp için ilk talebimi yapayım” ifadesini kullanan Bul, Ürgüp’te işletmesi olan ve vergi dairesi Ürgüp dışında olan işletmelere, “Vergi dairenizi Ürgüp’e taşıyın” dedi.

Bu uygulamayı eşiyle birlikte ilk kendilerinin yapacağını kaydeden Bul, “Ürgüp’te işletmesi olup da vergi dairesi Ürgüp dışında olan işletme sahiplerimizden önemli ricam: Mümkünse bu bir iki ay içinde vergi dairenizi Ürgüp’e taşıyın. Ürgüp’ü kalkındıracaksak hep birlikte yapacağız. Buradan başlayarak belediye gelirlerimizi artıralım ki sizlere daha iyi hizmet verelim. İlkini eşimle birlikte sahibi olduğumuz şirket için en kısa zamanda biz yapacağız. Ürgüp aşığı olup işletmesi Ürgüp dışında olanlardan da, mümkünse Ürgüp Vergi Dairesi’ne kayıt ne güzel olur. Taşıma işini yapan dostlar bana, “Biz de taşıdık” mesajı ve yeni vergi numaralarını gönderirlerse, destekten ben de Ürgüp adına gururlanmış olurum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR