Ortahisar’da doğalgaz çalışmaları yeniden başladı Ortahisar’da doğalgaz çalışmaları yeniden başladı

Başkan Çekiç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özellikle seçim döneminde yıpratılmak istendiğini belirterek, taşınmazların satıldığı iddiasına cevap verdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli Kaymaklı halkı bu açıklamam seçim sahtına girdiğimiz şu dönemde siz değerli vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak ve bu şekilde sizlerden oy istemek adına ortaya atılan iftira ve yalanlardan kaynaklı zorunlu yapılmıştır.

5 yıllık dönemimizde Kaymaklı Belediyesi adına kayıtlı sadece 2 adet ev ve 1 adet tarla satışı ihale yolu ile tüm halka açık bir şekilde yapılmıştır. 2 tane evden yaklaşık 10-12 yıldır kira alınamamış evin bir tanesi harabeye dönmüştü. Bunlar dışında belediyemize ait hiçbir mülkümüz satılmamıştır.

O 2 tane ev ve tarlanın satışından 2 milyon lira gelir elde edilmiştir. Elde edilen gelir ise Mevlüt ve Zeynep Sucu ailesi adına ailenin de katkılarıyla 12 milyon lira değerinde Kur’an kursu ve üstüne 6 tane daire yapımına başlanmış çok kısa bir süre içerisinde de inşaat bitmiş ve hizmete başlanmış olacaktır. Yapılan Kur’an kursu ve 6 adet daire de belediyemize ait tapulu taşınmazlar arasında yerini alacaktır.” 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR