Bir restoranda düzenlenen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençli Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, medyadan sorumlu AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı Tevfik Ekici, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ile kentteki basın mensupları katıldı.

CHP’li belediye başkanları Ankara’da CHP’li belediye başkanları Ankara’da

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Kemikkıran, gazeteciliğin çok zor ve gayret gerektiren bir meslek olduğunu söyledi.

Siyaset ortamında gazetecilerle mesai yapmaya başladıktan sonra mesleğin zorluklarını gördüğünü ifade eden Kemikkıran, “Gazeteciliğin ne kadar zor, ne kadar meşakkatli, ne kadar özveri gerektiren bir meslek olduğunu bir kez daha idrak ettik. Demokrasinin gereği halkın haber alma, halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için görev ifa ediyorsunuz. 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Rabbim inşallah nice güzel günlerde böyle bir olmayı hepinize nasip etsin diyorum.” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ NEVŞEHİR ADAYI 15 OCAK’TA AÇIKLANACAK”

Siyasi gündemi de değerlendiren Başkan Kemikkıran, seçim dönemi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, Nevşehir Belediye başkan adayının AK Parti Genel Merkezi tarafından 15 Ocak’ta, ilçe ve belde adaylarının ise ocak ayının sonunda açıklanmasını beklediklerini söyledi.

Kemikkıran, adaylar açıklandıktan hemen sonra çalışmalarına başlayacaklarını da vurguladı.

Gazetecilerin MHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağı konusundaki soruları da yanıtlayan Başkan Kemikkıran, şuan için Nevşehir genelinde, ilçe ve beldelerde herhangi bir ittifak olmadığını aktararak, iki teşkilatın görüşmesiyle ittifak yapılabileceğini ancak şimdilik böyle bir durumun olmadığını vurguladı. 

Editör: İsmail Irmak