Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ve çok sayıda gazeteci katıldı.

“14 MAYIS GECESİ BÜYÜK BİR ZAFER YAŞAYACAĞIZ”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti’nin teşkilatı, organizasyon kabiliyeti yüksek tamamen planlama, programlama ve koordinasyonla çalışan bir teşkilat olduğunu söyledi.

Kemikkıran, “Hamdolsun bu sürece kadar muazzam bir çalışma ve oldu. Ve aynı şekliyle aynı kararlılık, aynı motivasyon ve aynı inançla inşallah bu ekip son bir haftaya daha şehre tüm noktalara damgasını, mührünü vuracak. Ve inanıyoruz ki biz necip milletimiz ferasetine çok güveniyoruz. Ben inşallah 14 Mayıs gecesi bir büyük zafer yaşayacağımıza canı gönülden, canı yürekten inanıyorum. Ve o gün inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti'mizin yüzüncü yılında 13. Cumhurbaşkanı olarak bir kez daha yürütmenin başına inşallah bu geminin dümenine reisi tekrar oturtturacağız. Ve yıllardır geleneğimiz olan, aşina olduğumuz geçen 2018, 27.dönem seçimlerinde malumunuz üzere seçim sisteminden kaynaklı ittifak oylarının birbirinin sayılması münasebetiyle artık oylar nedeniyle kaybettiğimiz bir milletvekilliğini de tekrar kazanmak suretiyle bu genç, dinamik tabiri caizse zıpkın gibi üç tane milletvekili adayımızı şehrimizi ve partimizi temsilen tüm Nevşehir’imizin vekilleri olarak Ankara'ya o gün akşam uğurlayacağız inşallah.” diye konuştu.

IMG_9288

“TÜRKİYE İÇİN  KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Başkan Savran saha çalışmalarının yaklaşık bir buçuk aydır devam ettiğini ve hiç hız kesmeden de devam edeceğini söyledi.

Sahada gördüğü çok güzel bir şeyin olduğunu belirten Başkan Savran, “Birçok vatandaşımız, seçmenimiz, daha biz söylemeden neden bu seçimlerin önemli olduğunu, neden AK Parti'nin Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi gerektiğini bizlere söylüyorlar. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İkinci mutlu eden konu da başkanlığın döneminde geçirdiği 29 aylık süreçte sadece caizle vatandaşın gönlünü kazanmış olduğumu görüyorum. Teşkilatının, başkanlarımın, vekillerimin desteğiyle bu şehirde yapılacak çok iş olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ve onlara hız kesmeden yapmaya devam edeceğimizi bir kez daha buradan ilan ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

IMG_9303

“PARTİNİN MENSUBU OLDUĞUMUZA BİR KEZ DAHA ŞÜKREDİYORUZ”

Milletvekili adayı Yanar, gazetecilere objektif haber  yaptıklarından dolayı teşekkür etti.

2010 yılından beri yapılan bütün seçimlerde de sahada yine aynı vatandaş kitlesiyle bir araya geldiklerini Aktaran Yanar, “Bu seçim diğer seçimlerin tam aksine insanımız, vatandaşlarımız gerçekten duygularını daha bizler dükkanına, evine girdiğimiz İtibaren çok güzel bir şekilde yansıtıyorlar. Kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü, çok güzel analizler yapılmış. Ve bizler çok şanslı bir partinin mensubu olduğumuza bir kez daha hamd ediyor,  şükrediyoruz. Dümenin başında adam gibi adam olan, mazlumların umudu bütün İslam coğrafyasının lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Alnımız ak bir şekilde siyaset yapabiliyorsak gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranların en büyüğünü borçluyuz. Ve onunla yol yürüdüğümüz için de gerçekten sahada bütün vatandaşlarımız öyle güzel duygularla ifade ediyor ki bizim motivasyonumuz gün geçtikçe artıyor. “şeklinde konuştu.

“SANDIKLAR AK PARTİ İÇİN PATLAYACAK”

“Bizler hiçbir polemik konusu cümlenin içerisinde bulunmayacağız. İşimize odaklıyız. Kesin ve kati centilmenlikten dışarıya çıkmadan bu seçim atmosferinin bitmesini ve gelecek hafta demokrasinin tecellisi olan sandık inşallah vatandaşımızın bu duygusunu sandıkların patladığından AK Parti anlamında göreceğiz.  O yüzden siyaset arenasının seçimler noktasında çok iyi yürütülmesi gerektiğini, seçimlerden sonra da bu hayatın devam ettiğini ve her zaman dost kardeşliğin, birlikteliğin devam etmesi gerekliliğini vurguluyoruz.”

“KİMİN AMACININ NE OLDUĞUNU ÇOK NET BİLEN BİR NEVŞEHİR HALKI VAR”

2018 yılında üçüncü sıra milletvekili adayı olduğunu da hatırlatan Çalışkan şu ifadelere yer verdi, “AK Parti'mizden yaklaşık 18 yıldır da genel merkezimize siyasete başlamış bir genç bir aday olarak Nevşehir'deki 2018 seçim ortamıyla şu anki seçim ortamını karşılaştırabilecek imkâna sahip oldum bu sahaya çıktığında. Sahada 2018 göre daha net bir ortam var. Gri bir ortam yok. Siyah ya da Beyazın çok net bir şekilde ortaya konulduğu, kimin kimlerle beraber olduğu, kimin amacının ne olduğunu bilen çok net bilen bir Nevşehir halkı var.”

“İKİNCİ TUR HİKÂYE”

“AK Parti'ye sonuna kadar sarılmış. Sayın Cumhurbaşkanımızı dış güçlerin dahi ellerine vermeyecek kadar net bir şekilde sarılan ve Cumhurbaşkanımızı öyle birilerinin söylediği gibi, ikinci tur hikâye. İlk turda şimdiye kadar aldığı en yüksek oyla gönderecek olan bir Nevşehir halkını çok net görüyoruz.”

“RÜZGAR’IN ARKAMIZDAN ESTİĞİNİ HİSSEDİYORUZ”

Sanayi gezilerinin daha da çok şevklendirdiğini ifade eden Özgün, “Sanayi bir nevi Nevşehir'in yansımasıdır. Sanayiye girerken acaba dedik nedir, ne değildir diye düşündüm. Bir endişeyle girdiğimiz esnafların yüzü gülüyor. Yani elhamdülillah insanımız yaşantısından memnun. Siyasetten memnun.  Tabii ki Üç beş çatlak ses çıkabilir, o da normal yüzde yüz kimse bekleyemez. Ama Nevşehir şunu gördü ve yaşıyoruz, Cumhurbaşkanımıza desteği sonsuz özellikle kırsal kesimlerde. Yani insanların samimiyeti, ifadesi, duyguları ve tevazuları bu basiret sahipliği gerçekten bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

“İNSANLAR 3-0’A KENETLENMİŞ DURUMDA”

“Yani bu biz burada geçmiş Seçimlerde görevimiz bu taraftan bunu siyaset yapmak için de söylemiyorum. İnsanlar artık üç sıfıra son bir haftadır kenetlenmiş durumda. Bizim seçimimiz olsun, diğer seçmenlerde olsun, ikili ilişkiler kurduğumuz, geçmişte başka partilere veren insanlarımızla olsun bu sorun farklı diyorlar. Bu dönem çok farklı. Çünkü ülkedeki durumu görüyorlar Kimin kimle hangi masada oturup kalktığını görüyorlar. Kimin kiminle kol kola yürüdüklerini görüyorlar. O yüzden biz bu seçimde Allah izin verirse Nevşehir'de Tayyip Erdoğan ve üç tane asker olaraktan biz gideceğiz inşallah.”  HABER: MEHMET GÜNAY

IMG_92942

IMG_9282

IMG_9280

2345

WhatsApp Image 2023-05-06 at 13.12.13

Editör: Mehmet Günay