14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının çalışmaları aralıksız sürüyor. Ak Parti İl Başkanlığı marifetiyle belirlenen programlara katılan Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, yürüttüğü seçim programlarında farkındalık yaratmaya devam ediyor. Sırasıyla kararsız seçmenler aranırken, seçim çarşı içinde ziyaret edilmeyen noktalarla temas kuruldu. Çalışkan sonrasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, Medaş ve kamu kurum müdürlerini ziyaret etti. Ak Parti SKM açılışına katılan Çalışkan, miting havasına dönüşen açılış için gelen Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a teşekkür etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan açıklamasında “Ak Parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin birçok sorunu çözüme kavuştu. Ülke topyekün bir kalkınma içerisine girdi. Sizlere hizmet için buradayız ve oylarınıza talibiz. Sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Amacımız Türkiye’yi hak ettiğimiz yerlere getirmek. Bunları da sizlerin desteği ile inşallah yapacağız. Hedefimiz 2023 diyoruz” dedi.

SKM açılışı sonrası Nevşehirli gençlerle bir araya gelen Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Ak Parti kadroları ve teşkilatlarıyla birlikte saz çalıp türkü söyledi. Uzun ince bir yoldayım türküsüne eşlik eden Binali Yıldırım, gençlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan ise yaptığı açıklamada “Biz genç arkadaşlarla bir araya geliyoruz, sahaya çıkıyoruz 7/24 çalışıyoruz ama türkülerde söylüyoruz. İzin verirseniz bu ülkenin yollarını yapmış birisi olarak uzun ince bir yoldayım’ı beraber söyleyelim” diye hitap etti.

Söylenen türküler sonrası programına devam eden Binali Yıldırım bir takım ziyaretler sonrası ilimizden ayrıldı. Çalışkan ise akşam ziyaretleri kapsamında organize sanayi çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet edip vatandaşların talep ve dileklerini aldı.

Editör: Ravza Nur Baydemir