Geride bıraktığımız hafta sonunda sanayi bölgesi, seçim koordinasyon ofisleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs tarihinin önemini anlatan Çalışkan, halktan büyük teveccüh görüyor.

Nevşehir genelinde bütün sanayi birimlerini dolaşan Çalışkan, basın mensuplarıyla da bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Bulduğu her fırsatta gençlerle bir araya gelen Çalışkan, sanayide ilk defa oy kullanacak gençlere Türkiye Yüzyılı vizyonunu ve yapılacak yatırımları anlattı. “Nevşehir Lale Sanayi sitesinde ilk kez oy kullanacak gençlerle seçim çalışmaları esnasında karşılaştıklarını söyleyerek, "Türkiye Yüzyılına imza atacak gençler, 2023’te tarih yazacak.” ifadelerini kullandı.

Pazar günü itibariyle Avanos ilçesinde esnafları ve vatandaşları dolaşarak hasbihal eden Çalışkan, öğleden sonra Nevşehir merkez forum avm karşısında ki seçim ofisinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda halka seslendi.

Çat kapı ev ziyaretleri, ilk defa oy kullanacak gençlerle sohbet ve bire bir ziyaretler yapmaya devam eden Çalışkan, Acıgöl İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının düzenlediği gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek onların talep ve düşüncelerini dinledi. HABER MERKEZİ

WhatsApp Image 2023-05-08 at 12.39.07 (1)

Editör: Ravza Nur Baydemir