Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir” Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir”

Milletvekili Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Savran, il genel meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile sanayi esnafını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında esnafla konuşup dertlerini dinleyen Çalışkan, Nevşehir’in kalbinin sanayi olduğunu vurguladı.

Ardından Nevşehir’in yeni sanayi ihtiyacının farkında olduklarını ve bu konu ile ilgili hem belediyenin hem de kendilerinin üstlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti.

Sanayi projesinde çok ciddi yol kat ettiklerini aktaran Milletvekili Çalışkan, “TOKİ sanayimizin avan projesini çizildi. Şu an uygulama projesi çiziliyor. Ardından bu 350 dükkanlık projemizi TOKİ marifetiyle mi, yoksa kooperatif kurarak mı yapacağız karar vererek sanayinin temelini bu yıl içinde atmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretle ilgili fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Çalışkan, "Gönülleri gülen, yüzleri gülen, helalinden kazanmak için gece gündüz ter döken abilerimiz, kardeşlerimizle beraberdik.  Hatırları var olsun.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ