14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’den milletvekili seçilen Emre Çalışkan, yayımladığı mesajla Nevşehir halkına teşekkür etti.

“Teşekkürler Nevşehir’im” diyen Çalışkan, “Nevşehirli olmanın mutluluğunu, gururunu ve sevincini yaşayan; birlikte ağlayıp birlikte gülen, mevzu bahis vatan olduğunda bayrağını alıp sokaklara düşen kadim Nevşehir halkı, sağ olun var olun.” dedi.

Nevşehir’in her zamanki gibi milletin lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ve davasına sahip çıktığını belirten Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yine her seçimde olduğu gibi AK Partimizi şehrimizin en fazla oy alan birinci partisi yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri boyunca gece gündüz çalışan başta İl Başkanımız Ali Kemikkıran'a ve tüm kademelerimizle teşkilatımızın değerli neferlerine, Belediye Başkanımız Mehmet Savran'a, değerli yol arkadaşlarım Süleyman Özgün ve Mustafa Rauf Yanar'a ayrıca teşekkürü borç bilirim. Sizler, Nevşehir'in kadim halkı olarak sözünüzü tuttunuz ve tutmaya devam ediyorsunuz. Bize verdiğiniz görev asıl ve asil olan sizlerin 'vekili' olmak.

Nevşehir'in derdiyle dertlenmek, sorunlara çözüm üretmek, önerileri can kulağıyla dinlemek, eleştirileri baş üstüne koyarak ders çıkartmak, hemşehrilerimizin içinde olup kopmadan sadece hemşehrilerimiz için çalışıp memlekete hizmet getirmek boynumuzun borcudur.

İşimiz vaktimizden çok. Çalışacağız. Yorulmadan çalışacağız. Şimdi yeniden yollara düşme vakti.

28 Mayıs gecesine kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı yapıp zaferimizi yeniden taçlandıracağız ve Nevşehir'den tüm dünyaya duruşumuzu göstereceğiz inşallah. Sefer bizden, zafer Allah'tandır.”

Editör: Ravza Nur Baydemir