Bota Mahallesi’nde düzenlenen uygulamada güvenlik güçleri ekiplerine başarılar dileyen Kaymakam Muhammed Gürbüz, mahallede gerçekleşen bir düğün törenine katıldı.

Yoğun ilgiyle karşılaşan Kaymakam Gürbüz, gelin ve damadın ailesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sokak üzerinde kaymakamı gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemediği gözlenirken, bazı vatandaşlar ise alkışladı. Daha sonra Mercimek Mahallesi'nde bir kıraathaneye giderek burada vatandaşlarla sohbet etti.

Yaklaşık 500 polisin katıldığı uygulamada asayiş ve trafik denetimi yapılırken, hız sınırını aşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Ayrıca araçlarda arama yapılırken, vatandaşların GBT sorgusu da yapıldı.

Kalp krizi geçiren yaşlı adam bahçesinde ölü bulundu Kalp krizi geçiren yaşlı adam bahçesinde ölü bulundu

Gürbüz, her zaman vatandaşın yanında olacağını vurgulayarak, her hafta bir mahalle gezip halkı daha iyi tanıyacağını devletin vatandaşın her zaman yanında olduğunu bilmelerini istedi.

Kaymakam Gürbüz, vatandaşın huzuru için denetimlerin sıklaşacağını belirtirken, denetimlerin sonuçlarını şöyle sıraladı: "İlçe genelinde yapılan aramalarda 14 adet ruhsatsız tabanca ve tüfek, 40 kilo uyuşturucu madde, 80 kök hint keneviri, 14 adet uyuştucu hapı, 2 kg kıyılmış tütün, 810 adet kaçak sigara ve çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs yakalanarak görevlilere teslim edildi."

Gürbüz, Ceyhan'da suçlularla mücadele eden emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

WhatsApp Image 2023-11-15 at 10.57.35

Kaynak: HABER MERKEZİ