Sultanbeyli Belediyespor ile geçtiğimiz Pazar günü ligdeki 11’inci maçına çıkan Nevşehir Belediyespor, ikinci galibiyetini alarak toparlanma sinyalleri vermeye başladı.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cezayir, maç sonrasında bir açıklama yaptı.

Maçı değerlendiren Cezayir, Nevşehir Belediyespor’destekçilerine de teşekkür etti.

Teknik Direktör Cezayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Evimizde oynamış olduğumuz Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması, puan olarak üst sıralarda yer alan takımlardan kopmamak ve geleceğimiz açısından bir hedef belirleyebilmek için çok kritik bir müsabakaydı. Haftanın ilk antrenmanından itibaren maçın önemini hem takım olarak hem de şehir olarak fazlasıyla yaşadık ve bu şekilde maça hazırlandık. Takım bütünlüğü ve şehir bütünlüğü açısından çok önemliydi kazanmamız. Her ne kadar ava koşulları futbol oynamaya düşündüklerimizi sahaya yansıtma noktasında bizi zorlasa da mücadelemizi en iyi şekilde sahaya yansıtmayı başardık ve istediğimiz sonucu aldık.

Nevşehir Belediyespor deplasmandan 1 puanla dönebildi Nevşehir Belediyespor deplasmandan 1 puanla dönebildi

Müsabakanın hem ilk yarısında he ikinci yarısında takım savunmasını en iyi şekilde gerçekleştirirken, bloklar arası geçişleri zaman zaman çok iyi şekilde gerçekleştirdik ve bu şekilde de golü bulduk. Bu bizim için çok değerliydi. Bir oyun hedefimiz var. Bu hedef için de topun kıymetini bilmek ve doğru kullanmak bizim için çok kıymetli. Eksiklerimiz elbette var, ortaya koyduğumuz oyunun üstüne koyarak devam etme durumundayız.

Saha içerisinde pas ritmini artırmalı ve topa sahip olmanın kıymetini bilmek zorundayız. Ancak bu şekilde arzu ettiğimiz oyunu sahada daha fazla süre gösterebiliriz. Genç ve dinamik bir takıma sahibiz, bu durum da saha içinde baskılı ve coşkulu oyun ortaya koymamıza katkıda bulunuyor. Üst sıralara tırmanmak ve bulunduğumuz yerden uzaklaşmak için bunu birkaç seviye daha yukarıya taşımalıyız ve oyunumuzu bu doğrultuda geliştirmeliyiz. Şehrin ve taraftarımızın ortaya koymuş olduğu desteğine karşılık teknik ekip ve oyuncu grubu olarak cevap verebildiğimizi düşünüyorum. Bu vesileyle takımına sahip çıkan şehrin ileri gelen büyüklerine ve bizlerle beraber bu mücadeleye ortak olan taraftar grubumuza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR