Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli, AK Parti İl Başkanlığında Merkez İlçe üyeleriyle buluştu.

Çok sayıda AK Parti üyesinin katıldığı toplantıda kendini tanıtan Çiçekli, seçilmesi halinde yapacağı çalışmalardan bahsetti.

AK Partililerden gelen soruları da yanıtlayan Çiçekli, Nevşehir’e yapmayı planladığı projeleri anlattı.

AK Parti Merkez İlçe üyeleri Çiçekli’ye teşekkür etti.

ÇİÇEKLİ'DEN DERİNKUYU İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

İlçe ilçe teşkilat ziyaretlerine devam ederek, milletvekili olması halinde yeni Türkiye hayalini anlatan Mustafa Çiçekli, üyelerden olumlu dönüşler aldığını bildirdi.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Çiçekli, desteklerin her zaman kendisi için değerli olduğunu söyledi.

ÇİÇEKLİ, ACIGÖL TEŞKİLATI İLE BİR ARADA

İlçe teşkilatları ziyaretlerini Acgöl'de bitiren Mustafa Çiçekli,burada da AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin ve teşkilat üyeleri ile sohbet etti.

Milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında Acıgöl'ün sanayi potansiyelinden bahseden Çiçekli, sohbette de milletvekili seçilmesi durumunda bu potansiyelin değerlendirileceğini söyledi.

Organize sanayi bölgesi olarak Acıgöl'ün Nevşehir için önem arz ettiğini tekrar vurgulayan Çiçekli, ilçenin gelişimi için planları olduğunu da anlattı.

WhatsApp Image 2023-03-23 at 20.03.47WhatsApp Image 2023-03-23 at 20.03.46

Editör: Alpaslan Körükcü