Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan, partisinin aralarında 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını açıkladı.

Erdoğan, AK Parti’nin Nevşehir Belediye başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran olduğunu duyurdu.

Erdoğan, Savran’ı tebrik ederek, hayırlı olmasını temenni etti.

Savran ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Ergün Elmacı, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı sahnede yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran törene katılamadı.

İLÇE ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da aralarında 48 belediye başkan adayının açıklanacağı ''AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, “Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek kimi şehirlerimize de ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız. Hedefimiz AK Parti ve Cumhur ittifakı'nda olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmanın yanında muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.” dedi.

Erdoğan, "Türkiye'nin artık tehditlerle, sinsi oyunlarla hizaya getirilecek bir ülke olmadığını er veya geç öğrenecekler, bunu bir asır önce olduğu gibi öğreteceğiz." diye konuştu.

Editör: İsmail Irmak