Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk anından itibaren tüm olanaklarıyla bölgeye koşan Nevşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla yaralara merhem olmaya devam ediyor. Arama-kurtarma çalışmaları başta olmak üzere, bölge halkına yönelik yardımlarıyla depremden etkilenen illerde çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Nevşehir’de misafir edilen depremzedelerin normalleşme sürecine hızla alışabilmeleri için de çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, Kredi Yurtlar Kurumu Nevşehir Öğrenci Yurdu'nda depremzede çocuklara yönelik program düzenlendi.

Programda ilk olarak Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü KAPEM eğitmenleri ve gönüllüleri, çocuklarla resim ve yüz boyama yaparak çeşitli oyunlar oynadı.

Ardından ise, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu oyuncuları "Pinokyo" oyunu sahnelendi.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda Nevşehir Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç, eşi Sümeyye Dirikoç ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın eşi Nejla Savran tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programa Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve depremzede çocukların aileleri de katıldı.

IMGL1917 (Kopyala)IMGL1913 (Kopyala)IMGL1911 (Kopyala)IMGL1901 (Kopyala)IMGL1890 (Kopyala)IMGL1884 (Kopyala)IMGL1882 (Kopyala)IMGL1867 (Kopyala)IMGL1776 (Kopyala)IMGL1738 (Kopyala)IMGL1726 (Kopyala)IMGL1712 (Kopyala)IMGL1710 (Kopyala)IMGL1705 (Kopyala)_O7A4593 (Kopyala)