Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Festivali kapsamında “Yumurta-yı Hümayun” adlı tiyatro oyunu, ücretsiz olarak NEVÜ Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda ikinci kez  tiyatro severlerle buluştu.

Tiyatroya Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, il protokolü, üniversitenin akademik ve idari personeli, tiyatro severler ile Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında Nevşehir Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumunda misafir edilen depremzede aileler katıldı.

Kurtuluş Bilgilioğul'un yazdığı, Tahsin Murat Demirbaş'ın yönettiği Tiyatro Sahne’nin “Yumurta-yı Hümayun” adlı tiyatro gösterimi sonunda Becel ile birlikte tiyatro ekibini tebrik eden Aktekin, tiyatro gösterimlerinin halka açık olarak bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Editör: Alpaslan Körükcü