İHH Nevşehir insani Yardım Derneği’nin 350 Evler Mahallesi Desen Sokak’taki Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek program, kadın lise öğrencilerine yönelik yapılacak.

Doğu Türkistan’da yaşanan sorunların anlatılacağı programda, “Haritada Bir Yürek Doğu Türkistan” etkinliği düzenlenecek.

Nevşehirli sporcu Başyiğit’in hedefi Avrupa
Nevşehirli sporcu Başyiğit’in hedefi Avrupa
İçeriği Görüntüle

Program 9 Ağustos Cumartesi günü 13.30’da 350 Evler Mahallesi İHH ek hizmet binasında gerçekleştirilecek.

İHH tarafından yapılan duyuruda ise, “Bu hafta, kanayan yaramız Doğu Türkistan'ı gündemimizde tutuyoruz. Gençlerin diliyle konuşacak, umut dolu yüreklerle dualarımızı hep birlikte yükselteceğiz. Doğu Türkistan Atölyesi’ne seni de bekliyoruz. Bu anlamlı günde bizimle olmak istersen, yerin her zaman hazır. Kalpten kalbe bir ses, bir dua olsun.” denildi.

Ücretsiz etkinliğe Nevşehir’deki tüm kadın lise öğrencileri davet edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ