AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, Muşkara Gazetesi’ni ziyaret etti.

İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ile görüşen Durmaz, Göreme için hazırladığı projeleri anlattı.

Halkın her türlü beklentisini yakından bildiğini belirten Durmaz, bu beklentileri ekibimizle birlikte en iyi şekilde karşılayacağız. Kasabamızı hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

Vatandaşların belediyeden hizmet alırken karşılaştığı zorlukları bildiklerini söyleyen Durmaz, iletişim noktası oluşturarak işlerin daha düzenli ve etkin bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Göreme’nin daha güzel görünmesi için proje şehir planlama şirketiyle çalışacaklarını aktaran başkan adayı Durmaz, “3 mahalleye sanat sokakları kurarak sokaklarımızı canlandıracağız. Kapalı pazaryeri ve otoparkı kasabamıza kazandıracağız.” dedi.

CHP’li belediye başkanları Ankara’da CHP’li belediye başkanları Ankara’da

Durmaz “Göreme’yi Hak Ettiği Yere Getireceğiz” 2

GÖREME’DE TURİZM ZABITASI OLACAK

Turizm zabıtası projesini hayata geçireceklerini vurgulayan Durmaz, “İhtiyacımız doğrultusunda zabıta istihdam edeceğiz. Bu zabıtalarımızda ilk şart yabancı dil bilmek olacak. Zabıtalarımız elektrikli bisiklet ya da motosiklet ile sürekli gezerek yerli ve yabancı misafirlere yardımcı olacak. Özellikle yoğun aylarda kasabamızda oluşan trafik ve park sorunlarını hızlıca halledecekler.” diye konuştu.

“Kasabanın geleceğini şekillendiren kararlarda halkımız da söz sahibi olacak” diyen Durmaz, “Belediyemiz bünyesinde düzenlenecek bu buluşmalar, halkın bir araya gelerek fikirlerini paylaşmasını, endişelerini dile getirmesini ve beklentilerini açıkça ifade etmesini sağlayacak. Aynı zamanda, belediyenin planladığı projeler hakkında bilgi vermek ve halkımızın geri bildirimlerini almak bizim için önemli. Halk buluşmalarında alınan kararların ve verilen sözlerin takibi yapılacak. Halkımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak hayata geçirilen projeler, kasabamızın gelişimine olumlu katkıda bulunacak.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Başarılı öğrencilere burs vereceklerini kaydeden Durmaz, “Kasabamızda başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilere burs vererek, eğitim fırsatlarına erişimlerini destekleyeceğiz. Ayrıca yetenekli gençlerimizin potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacağız. Öğrencilerimizin toplu taşıma ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak.” dedi.

ANNE BABALARA MÜJDE

Anne babalara müjde niteliğinde proje olan kreş projesini hayata geçireceklerini ifade eden Durmaz, “Kasabamızda çalışan anne ve babalar için bir çocuk kreşi açarak, ailelere güvenilir ve uygun bir bakım imkanı sunarak onların iş ve aile yaşamlarını dengelemelerine yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: İsmail Irmak