Geziden, Nevşehir Eğitim Bir Sen misafirlerine özel fiyat uygulanmakta olup 699 Euro yerine 499 Euro  olacak.

Gezilecek ülkeler ise Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya ve  Çekya.  Tur tarihleri ise 10 Temmuz - 18 Temmuz.

Meteorolojiden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteorolojiden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Geziye dâhil olanlar; Ulaşım, AB standartlarında konforlu ve donanımlı otobüslerle ulaşım imkanı. Konaklama: Avrupa standartlarında 3, 4 yıldızlı Otellerde Konaklama (8 gece ), Otellerde alınacak sabah kahvaltıları (8 adet). Rehberlik hizmeti tecrübeli ve uzman kadro gerekli bilgilendirmeyi yapmakla birlikte ihtiyaçlarla ilgilenmek üzere geziye gelenlerin yanında bulunacak.  Budapeşte, Prag, Viyana, Györ, Belgrad, Sofya Şehir ve Turist Vergileri.

Geziye dâhil olmayanlar; Vize işlemleri katılımcıların şahsı adına, simurg gezi çözüm ortakları tarafından yapılmakta. Katılımcı diler ise vize işlemlerini kendi yapabiliyor. Umuma Mahsus Pasaport (Bordo pasaport) sahipleri için vize gerekiyor. Vize Ücreti (160 euro + 15 euro vize sigortası. Yeme – İçme; Otellerdeki sabah kahvaltısı haricindeki öğün yemekleri. Müze ve ören yerleri: İsteğe bağlı müze ve ören yerleri giriş ücretleri katılımcılarımıza ait. Yurt dışı çıkış harçları katılımcılar tarafından karşılanmakta.Kişisel harcamalar, Zorunlu seyahat ve sağlık sigortası (15 Euro) ve  Belirtilen ücretsiz turların şehir ve turist vergileri; Macaristan (Szentendre, Visegrad, Parkany, Estergon Kalesi, Slovakya(Bratislava), Almanya(Dresden),  Çekya (Terezin Yahudi Kampı), Budapeşte Çigan Gecesi (isteğe bağlı), Tuna Nehri Tekne Ve Budapeşte Gece Turu (isteğe bağlı) ve Çek Gala Gecesi (isteğe bağlı).

Whatsapp Image 2024 02 16 At 11.01.05

Muhabir: MEHMET GÜNAY