Eski Ürgüp Belediye Başkanı Fahri yıldız Ürgüp'te bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

Yıldız, deprem bölgesinde ölenlerin şehit olduğunu söyleyerek, ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

40 yıl devlete hizmet ettiğini söyleyen Yıldız, “ Yapacak işimiz var ama birde katkı vermek istediğimiz güç vermek istediğimiz ilçemiz ve Nevşehir’imiz var. Bunları oturduğunuz yerde yapamıyorsunuz.” dedi.

 “YA BAŞKAN OLACAKSIN YA MİLLETVEKİLİ”

Siyasi olan veya olmayan hemşerilerinin siyasi hayatının devam etmesini konusunda baskıda bulunduklarını belirten Yıldız, “Bana ya Ürgüp Belediye Başkanı olacaksın ya da Milletvekili olacaksın, şeklinde dönüşler oluyordu. 4 yıldır Türkiye sahasında oynanan maçı tribünden seyrediyorduk. Siyasi hayatımı sonlandırmamıştım. Siyasi ilişkimi hiç kesmedim.  Toplumdan hiç çekilmedim.  Böyle bir ruh hali içerisinde Nevşehir milletvekili aday adayı olma kararımı verdim.” şeklinde konuştu.

“HERŞEY NEVŞEHİR İÇİN”

Nevşehir’in daha fazla hizmete layık olduğunu vurgulayan Yıldız, “İnşallah milletvekili olursam Nevşehir için koşacağız koşturacağız. Eksikleri biliyorum. Ne lazımsa onu yapacağız. Aday olursam eksiği de fazlayı da söyleyeceğim, yapmayacağımı ve yapamayacağımda söyleyeceğim. Her şey Nevşehir, her şey Türkiye için her şey insanlık için.” açıklamalarında bulundu.

"MİLLETVEKİLİ OLURSAM TELEFONUMA KENDİM BAKACAĞIM"

Yıldız, Milletvekili olduğu takdirde telefonlara kendisinin bakacağını belirterek, vatandaşları danışmanlarla muhatap etmeyeceğini söyledi.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 19.57.54

Editör: Mehmet Günay