28. Dönem Milletvekilliği Seçimi'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, Nevşehir’de AK Parti 2 milletvekili çıkarırken, MHP 1 milletvekilini meclise gönderiyor.

Sonuçlar henüz açıklanmadan partililer, MHP Nevşehir İl Başkanlığı önüne akın etti. İl Başkanlığı binası önünde Filiz Kılıç’ın açıklama yapmasını bekleyen kalabalık, davul zurna ve havai fişek eşliğinde kutlama yaparak, slogan attı.

MHP milletvekili adayı Filiz Kılıç, partisinin uzun süre sonra milletvekili çıkarmasının yanı sıra Nevşehir'in ilk kadın milletvekili olması sebebiyle sevinçli olduğunu belirtti.

Kılıç, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli hemşerilerime, tüm ülküdaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Henüz resmi olmayan rakamlar söz konusu olsa da gelen rakamlara göre Ülkücü Hareket Nevşehir'de hak ettiği sonuca ulaştı." dedi.

Kılıç, Nevşehir halkının kendilerine inandığını ve güvendiğini vurgulayarak, verilen destek için teşekkür etti. 15 Mayıs'tan itibaren verilen sözleri tutmaya başlayacaklarını ifade ederek, dava arkadaşlarına ve destekçilerine de teşekkürlerini iletti. Nevşehir’in kararını verdiğini söyleyerek, “Biz her zaman söylüyorduk. Nevşehir kazansın, Nevşehirliler kazansın. Ülkücü Hareket MHP, Nevşehir’de çok daha güçlü olacak.” diye ifade etti.

HABER: RAVZA NUR BAYDEMİR

IMG_9625IMG_9613IMG_9605IMG_9594IMG_9582IMG_9581IMG_9570-1

Editör: Ravza Nur Baydemir