Genel Müdür Mustafa Canlı beraberinde İçerik Geliştirme ve Yönetimi Daire Başkanı Dr. Zehra Sayın, Özel Büro Daire Başkanı Emrullah Uzun ve kendilerine eşlik eden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ile Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Memiş, SATÜDAŞ Patates Entegre Tesisini gezdi Memiş, SATÜDAŞ Patates Entegre Tesisini gezdi

Genel Müdür ve beraberindeki heyeti ziyaretlerinde makamında ağırlayan Rektör Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Rektör Aktekin merkez kampüsü dışında 6 ilçede de 7 kampüsüyle nitelikli akademik ve güçlü fiziki yapılanması bulunan NEVÜ olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra YÖK’ün belirlediği ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’ kapsamında gerçekleştirdikleri proje ve çıktıları hakkında Canlı’ya bilgi paylaşımında bulundu.

Aktekin konuşmasında kurumlar arası iş birliği kapsamında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de başta eğitim-öğretim faaliyetleri olmak üzere ile ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür eden Canlı ise NEVÜ’nün Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MEB’e bağlı okullarla gerçekleştirdiği ortak çalışma ve projelerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Canlı ayrıca üniversite yönetiminin öğrencilerin eğitimi ile birlikte kendilerinin bilgi, birikim ve gelişimine katkıda bulunmasına yönelik bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve diğer alanlarda ortaya koyduğu çalışmaların da kayda değer olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda ise Rektör Aktekin, Canlı’ya ‘NEVÜ Aktüel 2020-2023’ kitabını takdim etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ