Türkiye'nin turizmin tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Seçimleri 25 Aralık 2022 Pazar günü “Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi (Sümer Mah. Millet Cd. No:50 Nevşehir) gerçekleştirilecek.

TGA İÇ ANADOLU BÖLGESİ adayı Gülper Gündüz Yassı yaptığı açıklamada;

25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Turizm Tanıtma Ajansı - TGA seçimleri için İç Anadolu Bölgesi Seçimleri Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanabilecek seçmenlerin listesine ve oy kullanılacak sandık bilgilerine https://tga.gov.tr/tga-yk-secmen-listesi/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Seçmen listesinde yer alan kıymetli üyelerimiz aşağıda yer alan belgeler ile birlikte oy kullanabileceklerdir.

a) Yetkilendirilen kişinin 18 yaşını doldurmuş olması

b) Yetkilendirilen kişiye ait Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşıyan; nüfus cüzdanı, resmî dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, sürücü belgesi gibi kimliğini tereddütsüz ortaya koyan resimli resmî nitelikteki belgelerden birisi,

c) Temsil edilen tüzel kişilerin temsile yetkili olduklarını gösterir Ticaret Sicili Gazetesi ve/veya Ticaret Sicili Gazetesine istinaden hazırlanan ve geçerlilik tarihi seçim tarihini kapsayan noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya onaylı örneği veya bu kapsamda düzenlenmiş olan diğer temsil ve ilzama ilişkin belgenin onaylı örneği,

ç) Bakanlık turizm işletmesi belgesinin fotokopisi,

d) Yetkilendirilen kişinin temsile yetkili olduğunu belirten ve usulüne uygun şekilde düzenlenen yetkilendirme belgesinin noter tasdikli örneği ile oy kullanılabilecektir. “ dedi.

Gülper Gündüz Yassı ayrıca;

“Gerçekleştirilecek seçimlerde İç Anadolu Bölgesi Adayı olarak Ülkemiz, İç Anadolu Bölgesi ve Kapadokya Turizmini geldiği noktanın daha da ötesine taşımak, hak ettiği konuma taşımak üzere göreve talip oldum. Siz değerli meslektaşlarımın gerçekleştirilecek olan seçimlere katılımlarınız bizler için çok kıymetlidir.  Bu vesile ile 25 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler neticesinde sektörümüzün ve bölgemizin sesi olmak adına tüm seçmenlerimizi oy kullanmaya davet ediyorum.” Dedi.

Editör: Alpaslan Körükcü