Başkan Çiftci yetkililerden brifing aldı Başkan Çiftci yetkililerden brifing aldı

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, “Kızılırmak Nehri sol sahil sedde projesi kapsamında, ilçemizin sürdürülebilir çevre güvenliği için adımlar atıyoruz.” dedi.

Kemikkıran, Özgün ve Çalışkan, çalışmalarla ilgili yaptıkları açıklamada, “3-4-5 numaralı kısımlarda ve yan derede toplam 4 bin 206 metre mesafede kazı ve dolgu ile şev stabilitesini sağlayarak, istifli taş tahkimat dolgusuyla 1 ilçemizi taşkın zararlarından koruyoruz.” dedi.

Açıklamada, “Doğal su kaynaklarına duyduğumuz sorumlulukla, Kızılırmak Nehri Islah Projesi ile sadece taşkın zararlarından korumakla kalmayıp, aynı zamanda ekosistem dengesini koruyarak bölge çevresel sürdürülebilirliğine katkı sağlıyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesi konusunda başta  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, hemşehrimiz Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider’e, Valimiz Sayın Ali Fidan’a, emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” denildi.

Gülşehir’de Kızılırmak Islahı Sürüyor (2)

Editör: İsmail Irmak