Gülşehir ilçesine hayırsever Durmuş Kürk ve kardeşleri tarafından yaptırılacak Gülşehir Seyit Mehmet-Zehra Kürk Aile Sağlığı Merkezi binası için imza töreni düzenlendi.
Bina yapım protokolü Valilik makamında Vali Ali Fidan ve hayırsever Durmuş Kürk tarafından imzalandı.
Vali Fidan, 8 hekim kapasiteli olması planlanan merkezin şehrin sağlık alanındaki gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.
Hayırseverler Durmuş, Duran ve Resul Kürk'e teşekkür eden Vali Fidan, “Gülşehir Seyit Mehmet – Zehra Kürk Aile Sağlığı Merkezi, 8 hekimlik kapasitesi ve modern altyapısı ile vatandaşlarımızın nitelikli sağlık hizmeti alması noktasında önemli bir imkan sunacak.
Şehrimizin gelişimine katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor; bu güzel hizmetin ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
İmza töreninde İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar da hazır bulundu.