Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı haberleri ve güncel Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı gelişmeleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile ilgili tüm video, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı fotoğrafları ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Ürgüp

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yarın AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız’ın seçim ofisi açılışına katılacak.

Nevşehir Haber

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Nevşehir programı belli oldu.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 295 milyon 531 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Yaşam

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlattıklarını ifade etti.

Yaşam

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlıkta istihdam edilecek 5 bin 500 kişinin alımına ilişkin süreci başlattıklarını bildirdi.

Yaşam

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Şap hastalığına karşı ilk aşı dozunu Baskın Aşılama Programı kapsamında 29 Ocak-31 Mart 2024...