Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, 2023 Yılı Dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuştu.

Yatırımlarla ilgili bilgi veren Özdemir, Hacıbektaş’ta inşaatı devam eden gençlik merkezinde betondan alınan numunede uygunsuzluk tespit edildiğini söyledi.

4 kolandan ikisinin güçlendirilmesi gerektiğinin de tespit edildiğini kaydeden Özdemir, müteahhitle ve firmayla görüştüklerini kaydetti.

Özdemir, “Hacıbektaş ilçesi gençlik merkezimizin de temeli atılmıştı. Ama Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından kullanılan betondan alınan numunelerde uygun olmayan bir şeyler tespit edildi. En son gelen rapora göre de dört tane kolonun iki tanesinin normal nizami olduğu ama iki tanesini de güçlendirmek gerektiren bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı. İlgili müteahhite, firmaya bu durum iletildi. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır orada işler durmuştu. Yakın bir zamanda tekrar firma gereğini yapacak şekilde işine devam edecek.” diye konuştu.

KOZAKLI’YA MİLLİ TAKIM KAMPI

Kozaklı’ya milli takım kamp merkezi ve öğrenci yurdu hakkında da konuşan Özdemir, “Kozaklı ilçesindeki termal otelin milli takım kamp merkezi ve öğrenci yurduna dönüştürülme işinde de şu anda geçici kabul işlemleri devam ediyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüzün mühendisleri orada yapılan imalatları kontrol ediyor. İki haftalık bir süreç içerisinde inşallah daha fazla gecikme yaşanmaksızın oradaki kız öğrencilerimize sahip çıkacak şekilde tesisimizi açmayı düşünüyoruz.” dedi.

AVANOS GENÇLİK MERKEZİNİN KABULÜ YAPILDI

Avanos’ta yapımı tamamlanan gençlik merkezinin kabulünü yaptıklarını aktaran Özdemir, “Şu anda tefrişat ve çevre düzenlemesi devam ediyor. En kısa sürede inşallah ilçemizin hizmetine sunulacak.” şeklinde konuştu.

Editör: İsmail Irmak