Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na yeni başlayan yaklaşık 126 öğrencinin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen eğitimde öğrenciler, merkez yerleşkeyi gezerek bilgi aldı.

Rektör Aktekin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı Rektör Aktekin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Öğretim Görevlisi Orçun Bağra, Öğretim Görevlisi Ensar Koşatepe, Öğretim Görevlisi Hakan Yalın rehberliğinde; Bilgisayar Programcılığı, İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü, Grafik Tasarımı,  Elektrik Enerjisi Üretim, İletim Dağıtımı Programı, Mekatronik Programlarında okuyan öğrencilerden oluşan gruba; Kariyer Merkzezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Toprak Keskin ve Müdür Yardımcısı Araştırma Görevlisi Dr. Selin Zengin Taşdemir eşlik etti.

Programda öğrencilere üniversitenin sunduğu akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar tanıtılarak üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin işleyişi hakkında bilgi verildi. Oryantasyon programı, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

2-392

Kaynak: HABER MERKEZİ