Nevşehir'li hemşehrilerine sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.
 

Kıymetli Dostlarım/Hemşerilerim

Sağlık Bakanlığınca yürütülen soruşturma kapsamında Nevşehir Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevinden 2 ay süre ile sözleşmem askıya alınmıştı.21.02.2023 tarihinde bakanlık oluru ile görevime tekrar döndüm. 22.02.2023 tarihinde ise bakanlık oluru ile sözleşmem fesh edilerek görevime son verildi.

2017 yılından itibaren çeşitli yöneticilik  vazifelerimde kendime önemli mesuliyetler yüklendim. Üzerime aldığım her görevi hassasiyetle yerine getirmeye gayret gösterdim. Yaptığım her işi, insanıma ödediğim birer borç olarak gördüm. Tabiidir ki milletime hizmet etmekle daima şeref duydum.

Vazifemin salgın sürecine tekabül etmesi omuzlarımızdaki yükü katbekat artırsa da halkımızın sabrı ve tevekkülü, mesai arkadaşlarımın azmiyle zor günleri göğüslemeye muvaffak olduk. Bu çerçevede hem yaşadığımız süreci daha kolay atlatmak hem de hastanemizin niteliğini ve konforunu artıracak hizmetleri sürdürmek için samimi gayretler sarf ettim.Hastanemize birçok araç ve ekipmanı kazandırmak üzere karınca misali varımı yoğumu ortaya koyarak çalıştım. Hastanemizi her açıdan bu güzel şehre yakışır duruma getirebilmek gayesiyle her kademeden insanımızla omuz omuza yürek yüreğe olmaya azami ihtimam gösterdim. Makam mevki ayırt etmeksizin Tapduk Emre’nin öğütlediği gibi “Bir garibanın duasına gir, kurtarırsa o kurtarır.” düsturuna her an bağlı kaldım. Memleketimin bir evladı olarak insanımın en çaresiz anında yeri geldi ağlayacağı omuz, yeri geldi dert ortağı oldum. Tek amacım insanlara yardım etmek ve yardımcı olmaktı.

Değerli Dostlarım,


İnsan “Tüm makamlar ve rütbeler emanettir.” ilahi emrine muvafık yaşamakla mükelleftir. Bilmenizi isterim ki Rabb’imin ihsan ettiği ömrümden kalan günleri şu idrak ile yaşamaya gayret göstereceğim: “Makam, mevki, rütbe, unvan; bunların hepsi birer cekettir. Ceketi asar bir yere gideriz, arkamızda sadece insanlığımız kalır.”

Değerli Mesai arkadaşlarım, Dostlarım ve Hemşerilerim,


Hakkımı sizlere helal eder, sizlerden de helallik talep ederim. Bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sizlere çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum. Sabahın da sahibi olan Rabb’ime sığınıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Editör: Bayram Ekici