Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda lider Bitexen Adana 1954 FK ile ligdeki 15’inci maçına çıkan Nevşehir Belediyespor, toparlanma sürecinde iken mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadı.

Birçok eksiğe rağmen maçın planını galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Teknik Direktör Cezayir, oyuncuların hazırlığı, inancı, mücadelesi ve isteğinin maç bitene kadar çok iyi seviyede olduğunu söyledi.

Cezayir, karşılaşmayı ve ligin ilk devresini şu şekilde değerlendirdi: “Maçın 20. dakikasında bizim uzaklaştıramadığımız topta, ceza alanı içi oyuncu paylaşımını iyi yapamadık ve 1-0 geriye düştük.

Rakibi karşılama alanlarında ki konumumuz, savunma disiplinini, takım bütünlüğünü ve konsantrasyonumuzu koruyarak, aralıklı ön alan baskı ve geçiş oyunuyla pozisyon üretemeye çalıştık. Kazandığımız topları erken kaybettik ve geçiş kalitemizi ilk yarı çok iyi değerlendiremedik.

1-0 sonrası 25 dakika ön alan baskısı yaparak rakibi hataya zorladık. Direkten dönen topumuz gol olsaydı oyun bizim lehimize ilerleyecek atmosfere sahiptik. Yediğimiz ikinci gole kadar beraberliği aradık ve takım olarak çok iyi mücadele ettik.

Nevşehir Belediyespor deplasmandan 1 puanla dönebildi Nevşehir Belediyespor deplasmandan 1 puanla dönebildi

İlk yarıyı hedeflediğimiz puan barajına yakın noktada bitirdik.

İkinci yarıda daha güçlü bir Nevşehir Belediyespor izletmek için hep birlikte çok çalışacağız ve bunu her oyunumuzda değerli Nevşehir halkına ve taraftarımıza göstereceğiz.  Bizleri deplasmanda da yalnız bırakmayan değerli taraftarımıza çok teşekkür ederiz." 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR