Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Avanos’a bağlı Üçkuyu köyünde, Acıgöl’e bağlı Kurugöl köyünde, Derinkuyu’ya bağlı Çakıllı köyünde, Ürgüp’e bağlı Şahinler köyünde, Kozaklı2ya bağlı Büyükyağlı köyünde, Hacıbektaş’a bağlı Çiğdem, Karaburç ve Aşıklar köylernde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Merkez’e bağlı İcik köyünde, Ürgüp’e bağlı Akçaören ve İbrahimpaşa köylerinde, Gülşehir’e bağlı Gümüşyazı köyünde içme suyu kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi.

Ayrıca Derinkuyu’ya bağlı Çakıllı köyünde, Acıgö’e bağlı İnallı ve Karacaören köylerinde ki hanelerin kanalizasyon sorunları giderildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce ise Avanos’a bağlı Büyükayhan Köyünde, Derinkuyu’ya bağlı Güneyce köyünde, Gülşehir’e bağlı Kızılkaya ve Yeşilyurt köylerinde, Hacıbektaş’a bağlı Karaburna ve Karaburç köylerinde, Ürgüp’e bağlı Ayvalı ve Mazı köylerinde köy içi ve arazi yollarında kumlama çalışması gerçekleştirildi.

Göreme-Uçhisar-Cezaevi-Çardak-Bahçeli-Kavak-Topaç-Kurugöl-Ağıllı-Topaklı ve Altıpınar yol güzergâhlarında kar yağışı sebebiyle gizli buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıldı.

Editör: Mehmet Günay