Ekipler, köylerde içme suyu elektrik arızaların ve kanalizasyon kanal sorunlarını tamir ederek, levhalandırma çalışması yaptı.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Merkez’e bağlı İcik, Acıgöl’e bağlı Kozluca, Avanos’a bağlı Karacauşağı ve Bozca, Ürgüp’e bağlı Mazı, Kozaklı’ya bağlı Karasenir, Gülşehir’e bağlı Alemli ve Şahinler köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Avanos’a bağlı Sarılar, Hacıbektaş’a bağlı Kızılağıl ve İlicek, Kozaklı’ya bağlı Akpınar köyünde içme suyu kanal hattı arızaları tamir edildi.

Merkez’e bağlı Çardak, Hacıbektaş’a bağlı Köşektaş, Avanos’a bağlı Altıpınar ve Derinkuyu’ya bağlı Kuyulutatlar köyünde oluşan kanalizasyon kanal arızalarına müdahale edilerek sorunlar giderildi.

Ayrıca Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Merkez’e bağlı Özyayla, Çavuşin-Paşabağ-Avanos çevresinde, Gülşehir’e bağlı Bölükören köyünün giriş - çıkışında ve Yeşilöz köyünde trafik işaret levhaları bakım onarım ve yenileme çalışması yapıldı.

Göreme- Ortahisar yolu, yapım çalışmaları sebebiyle yol trafik işaret uyarı levhaları ile ulaşıma kapatılarak, güvenlik önlemleri alındı. 

WhatsApp Image 2023-10-23 at 16.41.59WhatsApp Image 2023-10-19 at 19.26.17WhatsApp Image 2023-10-21 at 12.25.37 (1)görsel 3-4

Editör: Ravza Nur Baydemir