Genel Skreter Kamil Duru, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle ülkenin ve dünyanın dört bir yanında emeklerini esirgemeden çalışan, sosyal ve ekonomik kalkınmaya değerli katkılar sağlayan tüm işçi ve emekçilerin bu anlamlı gününü kutladığını söyledi.

Duru yayımladığı mesajda şöyle devam etti: "Bu özel gün, çalışma hayatındaki adalet, eşitlik ve refahın önemini hatırlatmakta ve emeğin değerini yüceltmektedir. Bu bağlamda, yönetim olarak işçi ve emekçi haklarını korumaya, çalışma koşullarını iyileştirmeye ve istihdam olanaklarını artırmaya yönelik politikalar geliştirmeye özen göstermekteyiz.

İşçi ve emekçi kardeşlerimizin alın terleriyle ülkemizin sanayi, tarım, hizmet ve diğer sektörlerinde sağladığı büyüme ve kalkınma, toplumsal refahın artışına ve uluslararası alanda ülkemizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Dolayısıyla, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı, tüm çalışanların hak ve menfaatlerini savunan, iş güvenliği ve işçi sağlığına önem veren, eşitlikçi ve adil bir çalışma düzeninin tesis edilmesi için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nızı tekrar kutluyor, emeklerinizin değerinin bilinmesini ve tüm çalışanlar için daha iyi koşulların sağlanmasını temenni ediyorum." 

Editör: Ravza Nur Baydemir