İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Nevşehir eski Belediye Başkanı Rasim Arı'ya parti rozeti takmasının ardından İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığında peş peşe istifalar yaşanmıştı. İl Başkanı Alihan Kuzeyli başta olmak üzere birçok istifa olmuştu.

Bu istifaların ardından İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamada, yeni il başkanının yönetim kurulunun oy birliği ile Kamuran Demirsoy olduğu duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "Nevşehir İYİ Parti'de Alihan Kuzeyli'nin istifası sonucu boşalan il başkanlığına yönetim kurulumuzun oy birliği ile Kamuran Demirsoy seçilmiştir.” denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. Bu süreçten partimiz güçlenerek çıkmıştır. Gücünü halkımızdan ve milletimizden alan İYİ'lerin hedefi ve tek amacı Nevşehir ve Türkiye'mizde Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta birinci parti olarak zirveye taşımaktır.

İyi ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, millet, bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüz de kapımız da açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferberliği hizmet yarışı başlatacağız.”

Editör: Alpaslan Körükcü