Alanında uzman eğitmen kadrosuyla düzenlenen kurslar sayesinde gençlere ücretsiz Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı imkânı sunan KAPEM 57. dönem kurs kayıtları başladı.

Tarık Kesekçi Parkı içerisindeki Paşa Konağı’nda bulunan Kapadokya Eğitim Merkezinde (KAPEM), 57. dönem kursları şubat ayında başlıyor.

Başta gençler olmak üzere Nevşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği merkezde, bu dönemde İngilizce seviye A1, Almanca seviye A1, Fransızca seviye A1, Japonca seviye A1, İngilizce seviye A2 (daha önce İngilizce A1 seviye sertifikası bulunanlar için), Almanca seviye A2 (daha önce Almanca A1 seviye sertifikası bulunanlar için), diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü ve Türk işaret dili kursları açılacak.

Hafta içi gündüz ve akşam ile hafta sonu açılması planlanan kurslara dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Nevşehir nöbetçi eczane (11 Mayıs) Nevşehir nöbetçi eczane (11 Mayıs)

Kontenjanlarla sınırlı kurslara katılmak isteyenler, 10 Şubat tarihine kadar Paşa Konağı’ndaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen başvurabilecekleri gibi, www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde bulunan KAPEM Kurs Kayıt sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ