Nevşehir’de elektrik kesintisi: 15 Mayıs’ta elektrikler kesilecek
Nevşehir’de elektrik kesintisi: 15 Mayıs’ta elektrikler kesilecek
İçeriği Görüntüle

Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (KAPYAD), Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun başkanlığında Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri Ahmet Serdar Körükçü, Ali Yavuz, Bülent Akarcalı, Feride Macarcıklıoğlu, Halis Uluer, Murat Çoban ve Selahattin Tezcan da katıldı.

Samimi ve yapıcı bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Bakan Akın Gürlek’e yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, dernek adına hazırlanan özel hediye de takdim edildi.

Ziyarette Kapadokya bölgesinin turizm gündemi, sektör temsilcilerinin beklentileri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Türkiye’nin uluslararası turizm tanıtımının daha güçlü hale getirilmesi ve bölgesel destinasyonların desteklenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca Kapadokya’ya ulaşım ağının güçlendirilmesi amacıyla Bodrum–Kapadokya doğrudan uçuş hattının açılmasına yönelik talep de Bakan Gürlek’e iletildi.

“KAPADOKYA İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ”

KAPYAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Kapadokya’nın gelişimi adına ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.

Tosun açıklamasında, “Kapadokya’yı seven, buradan yetişmiş bir ismin Adalet Bakanlığı görevine gelmesi bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Sayın Bakanımızın bizleri sıcak karşılaması ve bölgemizin meselelerine gösterdiği ilgi son derece değerliydi. Kapadokya turizmi için birlikte önemli adımlar atacağımıza olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ