Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yaptığı açıklamada belediye ekipleri tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan yeni çocuk parkının beldedeki vatandaşların hizmetine sunulacağını duyurdu.
Başkan Güneş açıklamasında, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların güvenle oyun oynayabilecekleri, eğlenirken sosyalleşebilecekleri yeni alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Karapınar’da her mahalleye modern, güvenli ve estetik çocuk parkları kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
Güneş, “Karapınar Belediyesi olarak sadece bugünün değil, yarının çocukları için de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Her yeni park, çocuklarımızın mutluluğu ve ailelerimizin huzuru için bir adım daha demektir. Amacımız, Karapınar’ı yaşam kalitesi yüksek bir belde haline getirmek” ifadelerini kullandı.
Yeni yapılan parkta çocuk oyun grupları, salıncaklar, kaydıraklar, oturma alanları ve yeşil peyzaj düzenlemeleri yer alıyor. Vatandaşların da büyük beğenisini toplayan park, kısa sürede belde sakinlerinin buluşma noktalarından biri haline gelecek.
Karapınar Belediyesinin örnek çalışması, çevre düzenlemesi ve sosyal yaşam alanlarının artırılması açısından bölge halkından tam not aldı.