ÇALIŞ ORTAOKULU VE İLKOKULU ZİYARETİ

Avanos Kaymakamı Olgun Öner, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Yıldız ile birlikte Çalış Ortaokulu ve Çalış İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette ortaokulda oluşturulan akıl ve zeka oyunları sınıfının açılışını da yapan Kaymakam Öner, açılış sonrası sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve derslerine ortak oldu. Kaymakam Öner, sonrasında okulların idarecileri ve öğretmenleriyle de bir araya gelip istek ve talepleri dinledi.

Yeni açılan sınıfın okula ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakamı Öner, okul yönetimi ve öğrencilere başarılar diledi.

21-1

KAPADOKYA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

Kaymakam Öner, daha sonra Topaklı köyünde bulunan Kapadokya Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ve pansiyonunu ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette Kaymakam Öner’i İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Yıldız ve Okul Müdürü Yasin Yavuz karşıladı. Öğretmen ve idarecilerle bir süre sohbet ederek okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgi alan Öner, sonrasında istek ve talepleri dinledi.

Ziyaretinde sınıfları, derslikleri ve laboratuvarları da gezen Kaymakam Öner, okul bünyesindeki pansiyonda incelemelerde bulundu. Burada mutfak, yemekhane ve yatakhaneleri ziyaret ederek öğrencilerin konaklama şartlarını ve imkanlarını yerinde gördü.

1-71

2-385-74-126-97-722-2232425