Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Boğazkale Kaymakamlığı görevine ataması gerçekleştirilen Kaymakam Emine Karataş Yıldız, 2 yılı aşkın süredir görev yaptığı Acıgöl için veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Yıldız mesajında, 2021 yılının Haziran ayında büyük bir heyecan ve mutlulukla Acıgöl’de görevine başladığını belirterek, “Acıgöl Kaymakamlığı görevimden 24.08.2023 tarih ve 32288 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum Boğazkale Kaymakamlığına atanmam sebebiyle ayrılıyorum.” şeklinde konuştu.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Yaklaşık 2 buçuk yıllık görev süresi boyunca kendisine verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdiğini aktaran Yıldız, “Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Acıgöl’de yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri yerine getirmenin huzuru ve bütün vatandaşlarımın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Acıgöl ilçemizden ayrılacağım. Yaradana ve yaratılana duymuş olduğumuz sevgi, muhabbet, bu mevki ve makamların bizlere milletin emaneti olduğu idraki ile sizlere hizmet etmeye çalıştım. Her zaman “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hareket ettim.” dedi.

“HER ZAMAN MAĞDURUN, MAZLUMUN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIM”

Görevi olsun ya da olmasın her konuda kendini vatandaşın yerine koyarak hizmet etmeye çalıştığını söyleyen Kaymakam Yıldız, mesajının devamında şöyle dedi: “Her zaman mağdurun, mazlumun yanında olmaya onların derdi ile dertlenmeye çalıştım. Görevde bulunduğum süre içerisinde siz Acıgöllü hemşehrilerimin de destekleriyle çok önemli ve güzel işlere hep birlikte imza attık. Acıgöl’de görev yapmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan onur duydum. Görev yaptığım yaklaşık 2 buçuk senelik süre içerisinde her zaman yanımda olan çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Acıgöllü hemşehrilerime çok teşekkür ederim.” 

Editör: Ravza Nur Baydemir