Kayseri; kültürü, tarihi ve doğası ile olduğu kadar,  gastronomisi ile de önemli bir turizm şehridir. Bu kadar tercih edilmesinde, Erciyes Dağı’nın ve kayak turizminin de payı büyüktür. Kayseri’nin simgesi Erciyes, Türkiye’nin beşinci en yüksek dağıdır. 1 milyonu aşkın nüfusu ile bölgenin en büyük şehirlerinden olan Kayseri, tarih boyunca uğrak bir yer olmuştur.

Öte yandan Kayseri İstanbul uçak bileti en çok tercih edilen hattır. Kayseri’den en çok uçuşun olduğu yerlerin başında İstanbul gelir. Uygun fiyatlı Kayseri İstanbul uçak biletlerine buradan ulaşabilir, en uygun fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Ayrıca Kayseri’den yurtdışına yapılan direkt seferlerini Bilet Dükkanı üzerinden görebilir, Kayseri’den her yere en uygun fiyatlarla seyahat edebilirsiniz.

Kayseri İstanbul uçak biletinizi şimdi en ucuza alın; daha fazla yere, daha uygun fiyatla uçun.

Kayseri Şehir Merkezinden Havalimanına Nasıl Gidilir?

Anadolu’nun merkezinden İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerine şahit olmak için yola çıkacak olan Kayseri İstanbul uçak bileti yolcuları havalimanlarına erişim ve şehir merkezine ulaşım gibi konularda araştırma yapar. Kayseri Havalimanı,  Kocasinan İlçesi’nde yer alan Erkilet Mahallesindedir. Şehir Merkezine 7 kilometre uzaklıktadır.  Şehir merkezinden 15 – 20 dakikalık sürüş mesafesinde konumlanmıştır. Özel araç, Havaş ve belediye otobüsleriyle Kayseri şehir merkezinden havalimanına Kayseri İstanbul uçak bileti olan yolcular kolayca ulaşabilir.

Kayseri Otobüs Terminali, Kadir Has Stadyumu, Anatamir Tramvay Durağı ve Kayseri Forum AVM’den yolcu alarak Kayseri Havalimanı’na doğru giden Havaş otobüslerinin kalkış saatleri Kayseri Erkilet Havalimanı gelen ve giden uçuş seferlerine göre belirlenmektedir. Şehir merkezinden Kayseri Erkilet Havalimanı’na en ucuz şekilde gitmek istiyorsanız farklı noktalardan kalkan 5 farklı otobüs hattından birine binebilirsiniz.

İstanbul Şehir Merkezine Ulaşım

Tüm dünyanın gözde şehri İstanbul, biri Anadolu Yakası, bir diğeri ise Avrupa Yakası’da olmak üzere iki farklı havalimanına sahiptir. Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havalimanı, Avrupa Yakası’nda  ise İstanbul Havalimanı vardır. Her iki havalimanından şehir merkezine ulaşım çok çeşitli ve son derece kolaydır.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan şehrin hemen her yerine ulaşım oldukça kolaydır. Otobüs, havabüs, metro, marmaray, taksi ya da özel transferle İstanbul’un her yerine ulaşım ulaşılabilir.

Bunun yanında İstanbul Havalimanı’ndan ise Havaİst, otobüs, metro/Marmaray, taksi ya da özel araç ile şehir merkezine ulaşabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı’ndan hem Avrupa Yakası’nın hem de Anadolu Yakası’nın merkezi noktalarına Havaİst ile ulaşılabilir. Havalimanından ortalama yaklaşık 30 dakika aralıklarla kalkan Havaİst otobüsleri, İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine gitmek isteyen yolculuların sıklıkla tercih ettiği ulaşım araçlarından biridir.

İstanbul’un büyülü atmosferine şahit olmak, Boğaz’ın tadını çıkarmak, denizinde huzur bulmak ve tarihi yerleri ile geçmişe yolculuk etmek isteyenler https://www.biletdukkani.com/kayseri-istanbul-ucak-bileti adresini ziyaret edebilir.

Editör: İsmail Irmak