Seçim çalışmalarını değerlendiren Kılıç, 2019 yılında belediye başkan adayı iken verdiği sözler olduğunu söyledi.

Bu sözlerin yarıda kaldığını belirten Kılıç, bu seçimde halkın teveccühü ile bu sözlerini yerine getireceğine inandığını belirtti.

Yüz yüze yapılan çalışmalarda halkın ilgisiyle karşılaştıklarını aktaran Kılıç, “Şuana kadar yaptığımız seçim çalışmalarında bunu alenen gördük. Yüz yüze yaptığımız çalışmalarda alenen gördük. Bize fırsat verirler ve biz bu 2019 yılında vadettiğimiz projelerimizi yapabilmek için, bu konuda çaba sarf edebilmek için halkımızdan yetki alırız. Bu amaçla il teşkilatımızla birlikte, arkadaşlarımızla birlikte bütün çalışanlarımızla birlikte, bütün ülküdaşlarımızla birlikte ve bütün Nevşehirli hemşerilerimizle birlikte var gücümüzle gayret sarf ediyoruz.” dedi.

Basından destek isteyen Kılıç, “Bu yolculuğumuzda bizim en büyük destekçimiz sizler olacaksınız. Sizler bizim halkımızla, hemşerilerimizle irtibatımızı sağlayan ve sağlayacak olan en önemli etken ve etmensiniz. Artık son düzlüğe girdik bundan sonrasında çok daha fazla destek istiyorum.” diye konuştu.

14 Mayıs’ta Nevşehir’in kazanmasını istediğini ifade eden Kılıç, “İnşallah 14 Mayıs’ta Nevşehir kazansın, Nevşehirli kazansın diyoruz. Her şeyden önce milletimiz diyoruz, her şeyden önce ülkemiz diyoruz, vatanımız diyoruz. “Devletiyle milletiyle Türkiye” diye bir sloganımız var. Devletiyle milletiyle her şeyden önce Türkiye, her şeyden önce Nevşehir, her şeyden önce Nevşehirliler.” şeklinde konuştu.

Toplantıya MHP İl Başkanı Adnan Doğu, milletvekili adayları Mustafa Çiftci, Emre Aktaş ve partililer de katıldı.

Editör: Ravza Nur Baydemir