Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, KKYDP 14.3. etap a ve b iş planı kapsamında hibe desteği başvuru sonuçları yayınlandığını duyurdu. Sonuçlara ise müdürlük sitesinden ulaşılabilinecek.

Tarım ve Orman müdürlüğünden yapılan açıklamada, “KKYDP- Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları 2020/25 Sayılı Tebliği /A-B  İş Planı kapsamında yapılan başvuruların, İl Proje Değerlendirme Komisyonu ve Merkezi Değerlendirme Komisyonu değerlendirmeleri sonucunda, belirlenmiş olan yatırıma hak kazanan asil ve yedek listeleri Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından 31.03.2023 tarihli yazı ile bildirilmiştir.

Kesinleşen değerlendirme sonuçlarına göre hibe desteğine hak kazanan başvuru sahiplerine ait listeler İl Müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitemizde yayımlanarak ilan edilmiştir.

Listeler 5 iş günü 3 Nisan - 7 Nisan süreyle ilanda kalacak olup başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru sahipleri, 2020/25 Nolu Tebliğin 32. Maddesinin 5. Bendine göre;

A iş planı (Makine ekipman alımı) için askı ilanını takip eden 15 iş günü 10 Nisan -2 Mayıs tarihleri içerisinde,

B iş planı için Askı İlanını takip eden 20 iş günü 10 Nisan -9 Mayıs tarihleri içerisinde,

İl Müdürlüğümüze şahsen başvuru yaparak hibe sözleşmesi ve eki dokümanları ile projeye esas evrakı teslim etmek zorundadır.

Bu nedenle, 10 Nisan tarihi itibariyle, hibe desteği almaya hak kazanan yatırımcılarımızın listede isimlerinin karşısında bulunan tarihlerde, aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak, İl Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

İl proje yürütme birimince yapılacak inceleme sonrasında, 2020/25 No'lu Tebliğe ve başvuru evrakına göre uygunluğu tespit edilen proje sahipleri ile il müdürlüğü arasında yatırımcılar hibe sözleşmesi imzalamaya davet edilecektir.

Kendilerine yapılan bu tebligatı takip eden 5 iş günü içerisinde İl Müdürlüğü ile hibe sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin proje başvuruları ve bunlara ilişkin değerlendirme sonuçları iptal edilecektir.” denildi.

Editör: Mehmet Günay