Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 10. Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında, Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Yarışmaya katılan Nevşehirli gençler de Ses Yarışması İç Anadolu Bölge Finalinde önemli başarılara imza attı.

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinden gençlerin katıldığı yarışmada: Türk Müziği kategorisinde Mert Demirtaş birinci oldu.

Özgün Yorumlama kategorisinde ise gençlerimizden Eda Nur Döşeyen, Emir Korucu, Eymen Cerit, Metehan Acu, Tunahan Döşeyen ve Zeynep Tutal üçüncülük elde ederek Nevşehir’i gururlandırdı.

Federico Garcia Lorca’nın ölümsüz eseri NEVÜ’de hayat buldu
Federico Garcia Lorca’nın ölümsüz eseri NEVÜ’de hayat buldu
İçeriği Görüntüle

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sanatın ve müziğin birleştirici gücüyle yol alan tüm gençleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diledi.

Whatsapp Image 2025 09 24 At 124236

Muhabir: MEHMET GÜNAY