Toplantıya, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Öztürk, Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) Nevşehir Sorumlusu Melike SARAÇ, Nevşehir Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Recep Aydın ve KÜN’ün ilgili bölümlerinde görevli yönetici ve akademisyenler katıldı.

Kapadokya Üniversitesi ile MBA Okulları arasında iş birliği protokolü imzalandı Kapadokya Üniversitesi ile MBA Okulları arasında iş birliği protokolü imzalandı

Toplantıda KÜN akademisyen ve öğrencilerinin geçmiş TEKNOFEST başarıları ve mevcut durum analizi yapıldı. 2024 yılı TEKNOFEST yarışmalarına daha yüksek sayıda ve kalitede başvuru yapılması için ortaklaşa yapılacak çalışmalar ele alındı.

Daha sonra KÜN İHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaret edilerek burada öğrenci ve akademisyenler tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alındı.

Tüm öğrenci ve akademisyenler son başvuru tarihi 20 Şubat olan TEKNOFEST 2024 yarışmalarına başvuru yapmaya davet edildi.

1-946

Kaynak: HABER MERKEZİ