Mavi Mimarlık Mühendislik, geniş bir yelpazede sunduğu inşaat, tasarım ve danışmanlık hizmetleriyle sektörde dikkat çekiyor.  

Firmanın uzman ekibi, anahtar teslim inşaat projelerinden tarım makineleri tasarımına kadar çeşitli alanlarda yenilikçi çözümler sunuyor.

Camicedit Mahallesi Lale Caddesi No:15/4’te açılan Mavi Mimarlık Mühendislik; müteahhitlik hizmeti, anahtar teslim inşaat ve tadilat işleri, paket olarak proje teslimi (mimari, statik, mekanik, elektrik, peyzaj), iş takibi danışmanlığı, mandıra-ahır-tarımsal amaçlı depo ruhsat işlemleri, şantiye şefliği, mekanik olarak 3D makine tasarımı, tarım makineleri tasarımı ve üretim takibi, doğalgaz projesi, enerji kimlik belgesi, yangın sistemleri projesi, soğutma ve havalandırma projeleri gibi birçok konuda hizmet veriyor.

TECRÜBEYE SAHİP BİR EKİP

Ürgüp’te yağmur için dua edildi Ürgüp’te yağmur için dua edildi

Çeşitli kamu binaları inşaatı, 4 yılı aşkın yapı denetim işleyiş tecrübesi ve mekanik üretim, imalat tecrübesi gibi birçok tecrübeye sahip.

Ofis kadrosunda ise İnşaat mühendisi Ozan Karataş, inşaat mühendisi Burak Yalım ve makine mühendisi Bilgehan Yalçın görev yapıyor.

Ozan KarataşBurak YalımBilgehan Yalçın

Editör: İsmail Irmak