Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezinde  Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları üst düzey yöneticilerinin de eğitim ve marka kimliğine dair sunumlarının yer aldığı ve yoğun bir talep gören eğitim lansmanında Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı söz aldı.

Batı, yenilikçi bir eğitim anlayışı içerisinde her öğrencinin tutku alanlarında derinleşmesine rehberlik edeceklerini dile getirerek, “Sınıfların kapılarını hayallere açmak, ekosistemimizde bulunan her bireyin tutku alanlarında derinleşmesine rehberlik etmek için akademik müfredat, global müfredat ve süper müfredat içeriklerinden oluşan müfredat öğelerimizle eğitimi yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tanımlamaya devam edeceğiz. Medicana Grup iştirakleri olan ve her zaman deneyimleriyle öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluşan Medicana Sağlık Grubu yöneticileri ve doktorları, Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri nitelikli ve yenilikçi eğitim liderliğimiz için bizlerle bir arada olacaklar. Medicana Eğitim Grubu olarak Türkiye’nin her noktasında ulusal ve uluslararası yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Müdür Yazıcı okulları ziyaret etti Müdür Yazıcı okulları ziyaret etti

Düzenlenen Lansmana Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, iş insanı Halis Uluer, eğitimci ve ebeveynlerle basın mensupları katıldı.

Kaynak: Ahmet Korkmazer