AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'a başvuru dosyasını teslim eden Tanrıver, "Bizleri Nevsehir Milletvekilliği gibi onurlu makama yakıştıran güzel insanlar bilsinler ki 2014-2017 yılları arası zor dönemde Nevşehir Ak Parti İl Başkanlığı vazifesi benim için ayrı bir onurdur. Görevin teslimi sonrası dava adamlığımızdan, duruşumuzdan taviz vermedik. Vermeyeceğiz." dedi. 

Nevşehir'i daha iyi yere getirmek için bu göreve talip olduğunu vurgulayan Tarıver, "Bugün gelinen noktada ise, imkan ve yeteneklerim ölçüsünde Cumhurun zaferi ve Nevşehir için 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimde “28.Dönem Nevşehir Milletvekilliği” görevine talip olmuş bulunmaktayım. 

Amacımız makam, mevki doldurmak değildir. Duruşumuzun ve tarafımızın belli olması bu zor seçim döneminde daha da elzem hale gelmiştir. Bıraktığımız yerden aynı kararlılık, çalışkanlık ve azimle, birliğin ve beraberliğin tesisi ile Nevşehir’i daha iyi yerlere getirebilmek için “Yeniden başlıyoruz.” diye konuştu. 

Editör: Alpaslan Körükcü