ACIKGÖZ’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz MHP’li başkanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü geçirdikleri üzücü trafik kazasından dolayı geçmiş olsun diliyorum.” dedi

MENEKŞE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü Antalya- Manavgat yakınlarında geçirdikleri trafik kazasından dolayı geçmiş olsun diliyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN SAVRAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran mesajında, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü trafik kazası geçiren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e geçmiş olsun diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İL BAŞKANI DOĞU’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Nevşehir MHP İl Başkanı Adnan Doğu mesajında, “Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanımız Feridun Bağcı, MHP’nin Antalya’da gerçekleşen kampından dönüş yolunda trafik kazası geçirmişlerdir. Kazanın yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak oluştuğu belirtilmiştir. Başkanlarımızın sağlık durumu iyidir. Başkanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

İL BAŞKANI KEMİKKIRAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü geçirdikleri üzücü trafik kazasından dolayı geçmiş olsun diliyorum.” şeklinde konuştu.

AKTÜRK’TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için bulundukları Antalya’dan dönerken trafik kazası geçiren, Kavak Belediye Başkanımız Feridun Bağcı ile Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah beterinden esirgesin.” dedi.

Editör: Mehmet Günay