CHP Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Faruk Sarıaslan ve beraberindeki heyet NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Sarıaslan ziyarette Başkan Salaş’ın yanı sıra Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim ve Meclis üyeleriyle de görüştü.

Sarıaslan, Nevşehir'in sorunları ile ilgilenmek için tüm mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Sarıaslan, “Nevşehir ve ilçelerimiz için sözler verdik, bunları yerine getirecek, şehrimizi çok güzel günlere kavuşturacağız, tüm şehirlerin sorunlarını çözen asli temsilcileri seçilmiş milletvekilleridir. Bir Milletvekili ve adayı olarak bir önceki dönemde de olduğu gibi şehrimin tüm sorunları ile ilgilenerek Millet Meclisinde bu sorunları dile getirecek, her zaman ulaşılabilir olacağım” diye konuştu.

“TÜM ADAY VE PARTİLİLERE KAPIMIZ AÇIK”

Gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Nevşehir’i temsil eden tüm adaylara ve tüm partilere kapının açık olduğunu söyleyen Salaş , “Şehrimizi ve milletimizi temsil etmeye aday olan milletvekili adaylarına başarılar diliyorum, Nevşehir Kapadokya’nın incisidir, Nevşehir'i temsil etmek ayrıca Kapadokya’mızı da temsil etmektir. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.  HABER MERKEZİ

Editör: Mehmet Günay