Milletvekili Çalışkan, Nevşehir'e olan sevdasını kaleme alan Peri Kızı mahlaslı şair Ayşe Paslanmaz'ın şiirini sosyal medya hesaplarından paylaşarak teşekkür etti.

Milletvekili Özgün Özkonak’ta şükür duasına katıldı Milletvekili Özgün Özkonak’ta şükür duasına katıldı

Çalışkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimizin değerli şairlerinden , aynı zamanda da gazeteci , peri kızı mahlasıyla bilinen Ayşe Paslanmaz'ın  'Gel de bir gör Nevşehir'i' şiirini sizlerle paylaşmak istedim. Tasvirleri o kadar kuvvetli ki, Nevşehir'e daha önce gelmeyen her kim var ise şairimizin şiirini okuduğunda güzelliklerimizi görmek için elinden geleni yapar. Herkesi şiir gibi şehir Nevşehir’imize davet ediyorum. Ayşe Paslanmaz hanımefendiye bu güzel şiiri için teşekkür ediyorum.”

Paslanmaz da, Milletvekili Çalışkan'ın jestine bir teşekkür mesajıyla karşılık verdi.

Ayşe Paslanmaz mesajında, “Değerli Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan, şiirimizi sosyal medya platformlarınızda paylaşarak beni ziyadesiyle onurlandırdınız. Sanatımın ve duygularımın, sizin gibi değerli bir temsilcimiz tarafından takdir edilmesi ve geniş bir kitleyle paylaşılması, benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Sanatın, kültürümüzün ve Nevşehir'in zenginliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasında gösterdiğiniz bu destek, sadece benim için değil, Nevşehir'imiz için ve toplumumuz için de önemli bir adım. Şiirlerimin, insanlar arasında köprüler kurmasını ve güzel duyguları paylaşmasını Nevşehir'i en güzel şekilde tanıtmasını umut ediyorum. Ayrıca Nevşehir'imizin şiirsel simgesi olmasını diliyorum. Bu nazik jestiniz ve destekleriniz için kalpten teşekkür eder, sizin gibi duyarlı ve sanata değer veren bir milletvekilimiz olduğu için gurur duymakta olduğumu belirtmek isterim." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ